Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024, Σερβία - ΗΠΑ 84-110: Η μεγαλειώδης εμφάνιση του Λεμπρόν (vid)

Newsroom
Λεμπρόν

bet365

Ο Λεμπρόν Τζέιμς φρόντισε να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στην πρεμιέρα της Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μπορεί ο Κέβιν Ντουράντ να έκλεψε λίγο περισσότερο τους προβολείς της δημοσιότητας για τον λόγο του ότι επέστρεψε στην ενεργό δράση και φρόντισε να κάνει άμεσα τη διαφορά για λογαριασμό των ΗΠΑ ωστόσο η σταθερή αξία δεν είναι άλλος από τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» του NBA έκανε τα... πάντα απέναντι στους Σέρβους και ήταν εκείνος που συνυπέγραψε το εύκολο απόγευμα των Αμερικανών. Μια ματιά στη στατιστική φτάνει και περισσεύει για να αποδείξει του λόγου του αληθές, με τον Λεμπρόν να γίνεται και ο γηραιότερος παίκτης που έπαιξε ποτέ στην Team USA!

Στα 26:52 που έμεινε στο παρκέ του «Pierre Mauroy» της Λιλ, πέτυχε 21 πόντους έχοντας 8/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 9 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 6 λάθη με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Δείτε τα κατορθώματά του

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα