Αντεμπάγιο: «Έχει δεχθεί και μεγαλύτερη γιούχα ο Εμπίντ, ο ΛεΜπρόν σπουδαίος από τα 16 του»

Αντεμπάγιο: «Έχει δεχθεί και μεγαλύτερη γιούχα ο Εμπίντ, ο ΛεΜπρόν σπουδαίος από τα 16 του»

Νίκος Καρφής
Ο Αντεμπάγιο

bet365

O Μπαμ Αντεμπάγιο μίλησε για τους Ντουράντ, Εμπίντ και ΛεΜπρόν μετά τη νίκη επί των Σέρβων.

Η Team USA έδειξε τις διαθέσεις της με το... καλημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και... καθάρισε εύκολα στη Σερβία. Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν συγκλονιστικός με 23 πόντους συνολικά και 21 στο ημίχρονο με 8/8 σουτ. Δεν γινόταν να τον περιορίσει κανείς.

Μετά το τέλος του ματς ο Μπαμ Αντεμπάγιο στάθηκε στους KD, ΛεΜπρόν και Γιόκιτς (αποδοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια του ματς από τον κόσμο).

Για τον Ντουράντ είπε: «Είναι ο Ντουράντ, αυτό κάνει για να ζήσει. Βάζει τη μπάλα στο καλάθι. Υπέροχο που τον έχουμε. Προετοιμάζεται για 3 εβδομάδες. Αμέτρητες ώρες πριν και μετά την προπόνηση. Είναι προετοιμασμένος για την ευκαιρία αυτή.

Για τον ΛεΜπρόν πρόσθεσε αστειεύομενος στην αρχή: «50, στην ηλικία των 50. Είναι σπουδαίος από τα 16 του. Πολλοί περιμένουν να πέσει κάποια στιγμή, αλλά αυτό δεν γίνεται και θαυμάζεις το μεγαλείο του»

Τέλος στάθηκε στον Εμπίντ: «Έχει δεχθεί και χειρότερη γιούχα από αυτή. Ξέρετε τι γίνεται, ποια είναι η ευκαιρία. Δεν θα ασχοληθείς με το κοινό γιατί δεν μπορεί να σε βοηθήσει ή να... πληγώσει στο παρκέ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα