Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Ο Κερ εξήγησε τον λόγο που ο Τέιτουμ δεν έπαιξε κόντρα στη Σερβία

Newsroom
Ο Κερ

bet365

Η Team USA παρέσυρε τη Σερβία στην πρεμιέρα των δυο ομάδων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και ο Στιβ Κερ δικαιολόγησε το DNP πλάι στο όνομα του Τζέισον Τέιτουμ.

Η Team USA επικράτησε εύκολα της Σερβίας με 110-84, δείχνοντας από την πρεμιέρα τις προθέσεις της ενόψει της συνέχειας. Οι Αμερικανοί έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Σέρβους, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους ΛεΜπρόν Τζέιμς (21π., 9ασ., 7ριμπ.) και Κέβιν Ντουράντ (23π., 3/4 δίπ., 5/5 τρίπ., 2/2 βολ) ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Από την πλευρά του, ο Στιβ Κερ δικαιολόγησε την απόφαση να μη χρησιμοποιήσει τον πρωταθλητή με τους Σέλτικς: «Ξέρετε, είναι πραγματικά δύσκολο σε έναν αγώνα 40 λεπτών να παίξουν περισσότεροι από δέκα παίκτες. Και με την επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ, πήγα στα σχήματα που ένιωθα ότι θα είχαν περισσότερο... νόημα. Φαίνεται τρελό. Νόμιζα ότι ήμουν τρελός όταν τα κοίταξα όλα και αποφάσισα ότι αυτά ήταν τα σχήματα που ήθελα να χρησιμοποιήσω».

Ο Τέιτουμ ενημερώθηκε για αυτή την απόφαση και το πήρε επαγγελματικά, όπως εξήγησε ο Κερ: «Ο Τζέισον είναι στην πρώτη ομάδα του NBA εδώ και τρία χρόνια. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Του εξήγησα την απόφασή μου και είναι απίστευτα επαγγελματίας. Ξέρετε, αυτό συνέβη απόψε. Δεν σημαίνει ότι θα μείνει έτσι για το υπόλοιπο τουρνουά. Θα αφήσει το στίγμα του. Το "κλειδί" σε όλο αυτό είναι να αφήσουμε όλα τα θέματα του NBA στην άκρη και απλά να κερδίσουμε έξι αγώνες. Ο Τζέισον είναι ο απόλυτος επαγγελματίας και πρωταθλητής, το χειρίστηκε καλά, και θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα