Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Η φωτογραφία των Κάρι, ΛεΜπρόν, Ντουράντ που θύμισε αυτήν της Dream Team

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Η φωτογραφία των Κάρι, ΛεΜπρόν, Ντουράντ που θύμισε αυτήν της Dream Team

Λεμπρόν

bet365

Στέφ Κάρι, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ θύμισαν λίγο από Dream Team, στη φωτογραφία που έκανε repost ο Γκραντ Χιλ, μετά την παρθενική νίκη των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η Team USA πρόλαβε να... σκορπίσει τον τρόμο από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η Revenge Team που δημιούργησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνέτριψε τη Σερβία στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, με τον «βασιλιά» στην πρώτη γραμμή και τον Κέβιν Ντουράντ δίπλα του να είναι απολαυστικός.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η φωτογραφία που έκανε repost ο Γκραντ Χιλ για να θυμίσει λίγο από Dream Team. Στέφ Κάρι, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ φωτογραφήθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον, όπως ακριβώς είχε γίνει και το μακρινό 1992.

Τότε οι Λάρι Μπερντ, Μάικλ Τζόρνταν και Μάτζικ Τζόνσον στάθηκαν δίπλα δίπλα φορώντας τη φανέλα των ΗΠΑ. Η αναδημοσίευση αυτή του Basketball Director της ομάδας, Γκραντ Χιλ έφερε αμέσως στο μυαλό όλων εκείνη τη φωτογραφία από την Dream Team του Τζόρνταν, με τους Κάρι, ΛεΜπρόν και Ντουράντ να ποζάρουν φυσικά ως οι καλύτεροι και πιο επιδραστικοί παίκτες της γενιάς τους.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα