Video, Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Ο απολαυστικός Κάρι πανηγύρισε τρίποντο όσο η μπάλα ήταν στον αέρα

Video, Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Ο απολαυστικός Κάρι πανηγύρισε τρίποντο όσο η μπάλα ήταν στον αέρα

Στέφ Κάρι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

bet365

Όταν σουτάρει για τρεις ο Στεφ Κάρι, κατά πάσα πιθανότητα ευστοχεί και για αυτό... πανηγυρίζει από πριν, όπως στην πρεμιέρα της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στη Σερβία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά όταν το κάνει ο Στεφ Κάρι, ειδικότερα στη σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων παραμένει απολαυστικό!

Η Team USA ισοπέδωσε τη Σερβία στην 1η αγωνιστική του Group C των Ολυμπιακών Αγώνων για το τουρνουά του μπάσκετ και παρόλο που τα φώτα έπεσαν πάνω στους Κέβιν Ντουράντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι βρήκε τρόπο να κλέψει την παράσταση στο φινάλε.

Ο δαιμόνιος σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έπιασε την μπάλα με πλάτη στο καλάθι, γύρισε και σούταρε για τρεις και φυσικά ευστόχησε. Κάτι που είναι σύνηθες. Αλλά η επαφή του με το καλάθι είναι τέτοια και γνωρίζει πότε η μπάλα πηγαίνει συστημένη στο διχτάκι, όπως και έγινε.

Ο Κάρι γύρισε πλάτη, πανηγύρισε όσο η μπάλα βρισκόταν στον αέρα και φυσικά η αντίδρασή του έγινε viral στα social media.

Το no look τρίποντο του Κάρι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα