Λαρεντζάκης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε»

Λαρεντζάκης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε»

Newsroom
Λαρεντζάκης Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024

bet365

Κάθε κατοχή μετράει σύμφωνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στην Ισπανία, ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε πως η Εθνική ξέρει τι πρέπει να κάνει για να προκριθεί στα προημιτελικά.

Συγκεντρωμένη σε κάθε φάση πρέπει να είναι η Εθνική απέναντι στην Ισπανία, στη 2η αγωνιστική των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού όπως τόνισε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, κάθε φάση μετράει για την πρόκριση. Με τον Βασίλη Σπανούλη να αναφέρει επίσης πως πιστεύει σε αυτήν, αφού βλέπει στα μάτια των παικτών του τη σπίθα!

Οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι διαφορετικό, είναι κάτι μοναδικό όταν παίζεις για τη χώρα σου. Σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο, αλλά πιστεύω πως έχουμε δουλέψει αρκετά, έχουμε ένα τρομερό κλίμα και μέσα από τη δουλειά μας έχουμε πίστη στους εαυτούς μας για να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε. Είναι ιδιαίτερες αυτές οι διοργανώσεις, μπορεί για έναν πόντο να περάσεις ή να αποκλειστείς. Κάθε φάση μετράει και το μυαλό μας είναι στο πολύ σημαντικό ματς με την Ισπανία. Όλα τα ματς είναι σαν τελικοί, τα βλέπουμε σοβαρά, κάθε παιχνίδι, κάθε κατοχή, κάθε πόντους μετράει».

Για την ένταση που είχε με τον Σέι Γκίλτζους Αλεξάντερ: «Έπεσα κατά λάθος πάνω στον ξάδερφό του (Νικέιλ Αλεξάντερ Γουόκερ) και ήρθε κατευθείαν και μου μίλησε. Εγώ δεν αντέδρασα καν. Ήρθε εκείνος, είπε τα δικά του και τελείωσε. Δεν έγινε κάτι, δεν είπα κάτι. Εντάξει, τελείωσε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα