Γιουλ: «Να μπούμε στον αγώνα αποφασισμένοι και πιο σκληροί»

Newsroom
Γιουλ

bet365

O Σέρχιο Γιουλ στάθηκε στη μάχη της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με την ομάδα από την Ιβηρική να κοντράρεται με την Εθνική μας.

Οι Ισπανοί έχουν μπροστά τους το κομβικό ματς κόντρα στην Εθνική μας (12:00, 30/7), με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο... μπαρουτοκαπνισμένος Σέρχιο Γιουλ μίλησε για το κλειδί του ματς που έρχεται, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το "κλειδί" είναι να είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα, να ελέγχουμε το ριμπάουντ λίγο καλύτερα που ήταν ένα κομμάτι που αποτύχαμε και μετά να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Εμπιστεύομαι την ομάδα, είναι ξεκάθαρο πως ο όμιλος είναι δύσκολος και δε σου επιτρέπει ούτε πέντε άσχημα λεπτά σε ένα παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε στον αγώνα αποφασισμένοι και πιο σκληροί. Ακόμα βλέπω την Εθνική με ενθουσιασμό και έχω την επιθυμία να παίζω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα