Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, ΛεΜπρόν: Η φωτογραφία που δείχνει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, ΛεΜπρόν: Η φωτογραφία που δείχνει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Νίκος Καρφής
Ο ΛεΜπρόν

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και να αψηφά τη βαρύτητα ακόμα και στα 39 του, οδηγώντας την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Team USA έδειξε τις διαθέσεις της με το... καλημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Έδωσε... παράσταση απέναντι στη Σερβία σε ένα ματς που ο Κέβιν Ντουράντ ήταν συγκλονιστικός με 23 πόντους συνολικά και 21 στο ημίχρονο με 8/8 σουτ. To μεγάλο φαβορί για το χρυσό έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στην πρεμιέρα του.

Ματσάρα έκανε και ο αγέραστος ΛεΜπρόν Τζέιμς που τελείωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ, παραδίδοντας για άλλη μια φορά... μαθήματα στους συναδέλφους του. Ο Βασιλιάς ήταν ασταμάτητος και έδειξε ξανά την τρέλα του για το άθλημα. Ένας πραγματικός οδοστρωτήρας που δεν ρίχνει ποτέ την απόδοση του.

Μπορεί να έχει πατήσει πλέον τα 39 του χρόνια, αλλά φανερώνει σε κάθε ευκαιρία πως η ηλικία είναι απλάς ένας αριθμός. Βέβαια για να φτάσει και να συνεχίζει απτόητος σε αυτό το επίπεδο, έκανε αρκετές θυσίες, προσέχει καθημερινά το σώμα του και δεν σταματά ποτέ την σκληρή δουλειά. Tεράστιος King James.

Παρακάτω μια φωτογραφία που δείχνει τέλεια όλα όσα περιγράφουμε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα