Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Μπάντινγκερ: Πρώτη νίκη στο μπιτς βόλεϊ για τον πρώην NBAer

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Μπάντινγκερ: Πρώτη νίκη στο μπιτς βόλεϊ για τον πρώην NBAer

Νίκος Καρφής
budinger

bet365

Ο Τσέις Μπάντινγκερ τα καταφέρνει περίφημα στο μπίτς βόλεϊ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, εκεί όπου πέτυχε την πρώτη του νίκη παρέα με τον συναθλητή του, Έβανς.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στα παρκέ του ΝΒΑ με Ρόκετς, Πέισερς, Τίμπεργουλβς και Σανς, ενώ είχε παίξει και στη Euroleague με τη φανέλα της Μπασκόνια με 7 πόντους μέσο όρο.

Από το 2017 και μετά ο Τσέις Μπάντινγκερ διαπρέπει σε άλλο άθλημα, στο μπιτς βόλεϊ. Μάλιστα βρίσκεται στο Παρίσι και στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο άλλοτε εντυπωσιακός dunker πέτυχε την πρώτη του νίκη παρέα με τον συναθλητή του, Έβανς στο ντεμπούτο του. Οι δυο τους εκπροσωπούν τις ΗΠΑ. Επικράτησαν 2-0 σετ (21-14, 21-11) των Γάλλων Γκοτιέ-Ρα και Κρου.

Το 2023 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο World Tour του Haikou. Άλλωστε και στο ΝΒΑ ήταν γνωστός για την αλτικότητα του και την ικανότητα του στα καρφώματα.

@Photo credits: FIVB

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα