ΗΠΑ - Ιαπωνία 102-76: Showtime από τις Αμερικανίδες με Γουίλσον-Στιούαρτ, έγραψε ιστορία η Ταουράσι

Νίκος Καρφής
taurasi

bet365

Oι ΗΠΑ έκαναν επίδειξη δύναμης στο Ολυμπιακό τουρνουά των γυναικών κόντρα στην Ιαπωνία και επικράτησαν με 102-76 σε μια ιστορική βραδιά για την Ταουράσι.

Μια εντυπωσιακή... παράσταση χάρισαν στο κοινό τα αστέρια του WNBA. H Team USA ξεκίνησε με νίκη την πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο τουρνουά γυναικών, αφού επικράτησαν πολύ εύκολα με 102-76 της Ιαπωνίας. Η Ταουράσι έγραψε ιστορία αφού έγινε η πρώτη παίκτρια που συμμετέχει 6 Ολυμπιακούς Αγώνες. Σπουδαία αθλήτρια.

Από την πλευρά του ο Ρούντι είναι ο μοναδικός παίκτης με συμμετοχή σε 6 Ολυμπιακούς Αγώνες στο ματς της Ισπανίας με την Αυστραλία.

Κορυφαίες Γουίλσον και Στιούαρτ

Oι Αμερικανίδες πάτησαν γκάζι από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 28-18 στο 11΄χάρη στην Γκράινερ. Η Ιαπωνία αντέδρασε και μείωσε σε 37-32 με τη Μιγιαζάκι στο 17'. Η Team USA έκλεισε το ημίχρονο στο 50-39, με την Γουίλσον να έχει 17 πόντους.

Οι ΗΠΑ συνέχισαν να ελέγουν το παιχνίδι, κάνοντας το 77-65 με την Γιανγκ λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Το ματς δεν γινόταν να γυρίσει και η Team USA έφτασε στην πρώτη νίκη της στη διοργάνωση.

Για τις νικήτριες η Γουίλσον είχε 24 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ η Στιούαρτ μέτρησε 22 πόντους και 8 ριμπάουντ. H Γκράινερ τελείωσε με 11 πόντους και 9 ασίστ. Από 11 είχαν και οι Πλαμ και Ιονέσκου. Στον αντίποδα η Τακάντα είχε 22.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γερμανία επικράτησε του Βελγίου.

@Photo credits: fiba

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα