Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024, Ερτέλ: «Η επίθεση της Γαλλίας δεν θα λειτουργήσει απέναντι σε ομάδες πιο δυνατές από την Βραζιλία»

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024, Ερτέλ: «Η επίθεση της Γαλλίας δεν θα λειτουργήσει απέναντι σε ομάδες πιο δυνατές από την Βραζιλία»

Newsroom
Τόμας Ερτέλ

bet365

Ο Τομά Ερτέλ δεν φάνηκε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε η Γαλλία απέναντι στην Βραζιλία, ειδικότερα στο κομμάτι της επίθεσης.

Η Γαλλία αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε της Βραζιλίας με 78-66 σε ένα από τα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων Μπάσκετ.

Στην συγκεκριμένη εμφάνιση στάθηκε ο Τομά Ερτέλ ο οποίος δεν ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας αλλά και από ορισμένες επιλογές των «τρικολόρ» στην επίθεση, εκφράζοντας την ανησυχία του για την συνέχεια όπου η Γαλλία θα βρεθεί αντιμέτωπη με πιο ισχυρές ομάδες στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων όπως η Σερβία και οι ΗΠΑ.

Ο Γάλλος γκαρντ αναφέρθηκε περισσότερο στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας στην επίθεση, η οποία ήταν αναμενόμενη χωρίς κάποια ιδιαίτερη δημιουργία ενώ ήταν εμφανής και η έλλειψη κίνησης και αποστάσεων ανάμεσα στους παίκτες.

Ο Ερτέλ έδωσε τα εύσημα του στον νεαρό γκαρντ της Μονακό Ματιέ Στραζέλ για την εμφάνιση του και για το ότι βρισκόταν στην αρχική πεντάδα των Γάλλων αν και θα προτιμούσε ως βασικό πλέιμεικερ τον Φρανκ Ντιλικινά, παίκτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν, ενώ θα προχώραγε σε μερικές μετατροπές και στην υπόλοιπη πεντάδα.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει σήμερα (30/7, 18:15) την Ιαπωνία με στόχο το 2/2 το οποίο θα της δώσει γερές βάσεις για την πρωτιά.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα