Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Team USA: Παραδέχτηκαν την... γκάφα με την μη επιλογή της Κέιτλιν Κλαρκ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Team USA: Παραδέχτηκαν την... γκάφα με την μη επιλογή της Κέιτλιν Κλαρκ

Newsroom
Η Κέιτλιν Κλαρκ.

bet365

Η USA Basketball παραδέχτηκε έμμεσα τη λανθασμένη επιλογή να αφήσουν εκτός της 12άδας της Team USA των Γυναικών την Κέιτλιν Κλαρκ.

Η απουσία του ονόματος της Κέιτλιν Κλαρκ από την προεπιλογή αλλά και την τελική επιλογή της Team USA των γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, σήκωσε μπόλικη κουβέντα.

Και το ερώτημα, πώς είναι δυνατόν το νέο μεγάλο όνομα του WNBA να χάνει το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού.

Η Ντον Στάλεϊ, προπονήτρια του Σάουθ Καρολάινα και μέλος της επιτροπής που επιλέγει τις αθλήτριες, παραδέχτηκε το λάθος.

«Ως μέλος της επιτροπής, έχει την υποχρέωση να σχηματίσεις μία ομάδα από τις καλύτερες αθλήτριες, το κορυφαίο ταλέντο. Η Κέιτλιν είναι μία rookie στο WNBA, δεν έπαιζε άσχημα, αλλά δεν έπαιζε, όπως τώρα. Αν έπρεπε να διαλέξουμε ξανά, με τον τρόπο που αγωνίζεται, θα βρίσκονταν ψηλά στη λίστα των επιλογών για να μπει στην ομάδα, επειδή ξεχωρίζει κατά πολύ, ανάμεσα σε άλλες αθλήτριες», είπε η Στάλεϊ.

Η Κλαρκ μετράει 17.1 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 8.2 ασίστ και 1.5 κλέψιμο ανά αγώνα στο WNBA.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα