Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Σπανούλης: «Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια, δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας»

Νίκος Καρφής
Ο Σπανούλης

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά την ήττα της Εθνικής μας από τους Ισπανούς και στάθηκε στα αίτια της ήττας.

Η Εθνική μας ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, αλλά τελικά ηττήθηκε στο τέλος από τους Ισπανούς με 84-77. Πλέον θέλει νίκη του Καναδά επί της Αυστραλίας για να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση.

Μετά το τέλος του ματς, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην ΕΡΤ και στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και στα στοιχεία που έφεραν την ήττα. «Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεα. Δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Απο το 8ο λεπτό μεχρι το 20 κάναμε ολα τα λαθη μαζεμένα. Δωσαμε πολλές φορές χωρίς λόγο βοήθειες. Έβαλε μεγάλα σουτ ο Ρούντι όταν πήγαμε να το γυρίσουμε και εμείς χάσαμε κάποια. Έτσι είναι το μπάσκετ. Στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε, αν μας επιτρέψουν τα αποτελέσματα, να παλέψουμε για την πρόκριση. . Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει για την πρόκριση. Θα είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα στο τελευταίο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του.

@Photo credits: fiba

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα