Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Ισπανία: Αμφίβολος ο Ρούντι για το ματς με τον Καναδά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Ισπανία: Αμφίβολος ο Ρούντι για το ματς με τον Καναδά

Ο Ρούντι Φερνάντεθ αποχωρεί τραυματίας.

bet365

Ο Ρούντι Φερνάντεθ αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Ισπανίας με την Ελλάδα και είναι αμφίβολος για το επόμενο ματς με αντίπαλο τον Καναδά.

Η Ισπανία πήρε τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα (84-77), αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Όλα θα κριθούν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Καναδά (2/8, 18:15). Από την κρίσιμη αναμέτρηση αναμένεται να απουσιάσει ο Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ισπανός γκαρντ, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα σταματήσει το μπάσκετ μετά τους Αγώνες, τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με την Ελλάδα, αφού σε μία προσπάθεια για άμυνα - και ενώ έπεφτε - τον χτύπησε με το πόδι στο κεφάλι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

«Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα. Αλλά θα πρέπει να τσεκάρουμε για τις επόμενες ώρες, αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολος για το ματς με τον Καναδά», είπε ο Σέρτζιο Σκαριόλο μετά το ματς.

Κόντρα στην Ελλάδα ο Φερνάντεθ αγωνίστηκε για 18:58 και μέτρησε 10 πόντους με 3/6 τρίποντα και 1/2 βολές.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα