Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024, Πέσιτς: «Το Πουέρτο Ρίκο είναι μία επικίνδυνη ομάδα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι»

Newsroom
Σβέτισλαβ Πέσιτς

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με το Πουέρτο Ρίκο (31/7, 18:15, Gazzetta Live) δηλώνοντας πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Η Σερβία αντιμετωπίζει σήμερα (31/7, 18:15) το Πουέρτο Ρίκο για την δεύτερη αγωνιστική των Ολυμπιακών Αγώνων Μπάσκετ, στοχεύοντας αποκλειστικά στην νίκη ειδικότερα μετά και την ήττα από τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα με το ευρύ 84-110.

Στην επερχόμενη αναμέτρηση αναφέρθηκε και ο προπονητής της εθνικής Σερβίας Σβέτισλαβ Πέσιτς λέγοντας πως «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο. Γνωρίζουμε πως είμαστε το φαβορί και κανείς δεν μπορεί να μας πάρει αυτόν τον τίτλο. Δεν λέμε πως δεν είμαστε το φαβορί.

Όμως, το Πουέρτο Ρίκο είναι μία επικίνδυνη ομάδα με τρομερή επίθεση. Σουτάρει 30-35 φορές πίσω από τη γραμμή του τριπόντου ανά παιχνίδι και πρέπει να τους αφαιρέσουμε αυτό το στοιχείο. Μάλιστα, σουτάρουν πολύ στο τρανζίσιον. Γι' αυτό και οφείλουμε να έχουμε καλές επιστροφές και αμυντική συγκέντρωση».

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου είναι αυτό μεταξύ της Αμερικής και του Νοτίου Σουδάν με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 (31/7, Gazzetta Live).

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα