Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Καντζούρης για Καλάθη: «Θεωρούμε ότι ο Νικ θα είναι στη διάθεσή μας για τις επόμενες υποχρεώσεις»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Καντζούρης για Καλάθη: «Θεωρούμε ότι ο Νικ θα είναι στη διάθεσή μας για τις επόμενες υποχρεώσεις»

Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024: MVP του τελικού ο μαέστρος Νικ Καλάθης!

bet365

Ο Ηλίας Καντζούρης εξήγησε πως ο τραυματισμός του Νικ Καλάθη δεν αναμένεται να είναι ικανός να τον κρατήσει εκτός από τον... τελικό πρόκρισης απέναντι στην Αυστραλία (2/8, 14:30).

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Νικ Καλάθης στην ήττα της Ελλάδας από την Ισπανία, για το τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε... συναγερμό στις τάξεις της Εθνικής.

Ωστόσο, ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη, Ηλίας Καντζούρης, μιλώντας πριν από την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης, εξήγησε ότι ο γκαρντ της Μονακό αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Αυστραλία, ο οποίος θα κρίνει το μέλλον της Ελλάδας στη διοργάνωση.

«Ο Καλάθης δέχτηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι. Θα κάνουμε την αξιολόγηση τις επόμενες ώρες και θεωρούμε ότι ο Νικ θα είναι στη διάθεσή μας για τις επόμενες υποχρεώσεις μας. Σήμερα ήταν μια προπόνηση χωρίς επαφή, αλλά ήταν εδώ και έκανε κανονικά το πρόγραμμα», είπε ο Καντζούρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα