Ολυμπιακοί Αγώνες μπάσκετ 2024: Οι εξηγήσεις του Πέσιτς για την αλλαγή του Γιόκιτς

Newsroom
Πέσιτς: «Δεν ξέραμε αν θα είχαμε τον Μιλουτίνοφ στον τελικό, έπαιξε τραυματίας»

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δικαιολόγησε την απόφασή του να περάσει στον πάγκο τον Νίκολα Γιόκιτς πριν μοιράσει ακόμα μία ασίστ για το τέταρτο triple double στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχασε την ευκαιρία να γίνει μόλις ο τέταρτος που καταγράφει triple double στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, καθώς του έλειπε μία ασίστ.

Ο Σέρβος σέντερ, τρεις φορές MVP στο NBA είχε 14 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 τελικές πάσες σε μόλις 23:02 στο παρκέ κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο, πριν περάσει στον πάγκο.

Αν το πετύχαινε θα τον έκανε μόλις τον τέταρτο μπασκετμπολίστα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που κάνει μία εμφάνιση 3D μετά τους Αλεξάντερ Μπέλοφ, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Λούκα Ντόντιστς.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ρωτήθηκε σχετικά μετά από τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο μαι απάντησε με πάσα ειλικρίνεια: «Δεν ήξερα τίποτα γι' αυτό. Ας προχωρήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα