Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ, Τέιτουμ: «Κέρδισα έναν τίτλο στο ΝΒΑ, υπέγραψα νέο συμβόλαιο, "προσγείωση" που δεν έπαιξα»

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ, Τέιτουμ: «Κέρδισα έναν τίτλο στο ΝΒΑ, υπέγραψα νέο συμβόλαιο, "προσγείωση" που δεν έπαιξα»

Newsroom
Λεμπρόν Τέιτουμ

bet365

Ο Τζέισον Τέιτουμ προχώρησε σε δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ των ΗΠΑ και του Νοτίου Σουδάν, στο οποίο επικράτησαν οι Αμερικανοί με 103-86 ενώ στάθηκε και στην μη χρησιμοποίηση του στο παιχνίδι με την Σερβία.

Ο Τέιτουμ, ο οποίος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την εθνική Σερβίας δεν αγωνίστηκε καθόλου, έκανε ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο χθεσινό παιχνίδι (31/7) εναντίον του Νοτίου Σουδάν.

Μετά την λήξη του αγώνα ο σταρ των Μπόστον Σέλτικς προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Σέρβους αλλά και στην νίκη των ΗΠΑ επί του Νοτίου Σουδάν προσθέτοντας πως δεν είναι εδώ για να δημιουργήσει μια ιστορία αποκλειστικά για τον εαυτό του και πως όλοι θέλουν να παίξουν.

Συγκεκριμένα δήλωσε στο «BasketNews» ότι: «Ήταν μια μοναδική κατάσταση και δεν αφορά μόνο έναν παίκτη γιατί ο ανταγωνιστής μέσα μου ήθελε να παίξει. Ωστόσο, δεν είμαι εδώ για να δημιουργήσω μια ιστορία για τον εαυτό μου. Κέρδισα έναν τίτλο στο ΝΒΑ, υπέγραψα νέο συμβόλαιο και είμαι στο εξώφυλλο του NBA 2K25 και του Sports Illustrated… Έτσι, μετά από όλα αυτά, ήταν μια "προσγείωση". Κερδίσαμε το Νότιο Σουδάν τώρα και είμαι χαρούμενος που έπαιξα»

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα