Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραμένουν αμφίβολοι οι Ρούντι και Αλντάμα ενόψει Καναδά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραμένουν αμφίβολοι οι Ρούντι και Αλντάμα ενόψει Καναδά

Newsroom
Σέρτζιο Σκαριόλο

bet365

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Ισπανίας με τον Καναδά (2/8, 18:15) εξηγώντας πως η παρουσία των Ρούντι Φερνάντεθ και Σάντι Αλντάμα παραμένει αμφίβολη.

Η Ισπανία ανέβηκε στο 1-1 στο Group A των Ολυμπιακών Αγώνων μετά τη νίκη επί της Ελλάδας και πλέον στρέφεται στη σημερινή (2/8, 18:15) αναμέτρηση με τον αήττητο Καναδά.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Καναδούς, ο Σέρτζιο Σκαριόλο ρωτήθηκε για το status των Ρούντι Φερνάντεθ και Σάντι Αλντάμα, τονίζοντας: «Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε για το ματς όσο το δυνατόν καλύτερα. Όσον αφορά τους τραυματίες Ρούντι και Αλντάμα, ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Δεν έχουμε πάρει απόφαση για τους παίκτες που δεν είναι ακόμα στο 100%».

Ο Αλντάμα ειναι ηγέτης της Ισπανίας στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων σημειώνοντας 23 πόντους και 8.5 ριμπάουντ μ.ό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα