Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής: Σίγουρα 3η η Ελλάδα, η Ισπανία θέλει νίκη με τον Καναδά αλλιώς αποχαιρετά!

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής: Σίγουρα 3η η Ελλάδα, η Ισπανία θέλει νίκη με τον Καναδά αλλιώς αποχαιρετά!

Newsroom
Γουόκαπ FIBA

bet365

Η Εθνική μπάσκετ εξασφάλισε την 3η θέση στον όμιλό της και περιμένει να δει αν θα προκριθεί στους Ολυμπιακούς. Δείτε τη βαθμολογία και τι ακριβώς θέλει η Ισπανία για να προκριθεί.

Η Ελλάδα έκανε το δικό της θαύμα απέναντι στην Αυστραλία. Και μπορεί να ήθελε το +8 για να πάρει από σήμερα θέση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά ακόμα και το 77-71 έχει τις ελπίδες της, που βασίζονται σε ήττα του Νοτίου Σουδάν από τη Σερβία με 3 ή και περισσότερους πόντους.

Έτσι η Εθνική μένει στην 3η θέση του ομίλου με σιγουριά και μένει πλέον να ξεκαθαριστεί η πρόκριση. Η Ισπανία θέλει νίκη για να προκριθεί, αφού αντιμετωπίζει τον Καναδά στο άλλο ματς του ομίλου. Αν κάτι τέτοιο δε συμβεί, οι Ισπανοί μένουν τελευταίοι στην τριπλή ισοβαθμία των ομάδων με ρεκόρ 1-2 και αποκλείονται.

Η 3η αγωνιστική

  • Αυστραλία - Ελλάδα 71-77
  • Καναδάς - Ισπανία (2/8, 18:15)

Η βαθμολογία

  1. Καναδάς 2-0
  2. Ελλάδα 1-2
  3. Αυστραλία 1-2
  4. Ισπανία 1-1

*Η Ελλάδα είναι τυπικά δεύτερη αυτήν την ώρα. Αν η Ισπανία ηττηθεί θα μείνει 3η στην τριπλή, αν η Ισπανία κερδίσει θα μείνει 3η στη διπλή με την Αυστραλία.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα