Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ: Το αποθεωτικό ποστ της FIBA για τον Αντετοκούνμπο, «Ο Έλληνας Θεός αναδύεται ξανά»

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ: Το αποθεωτικό ποστ της FIBA για τον Αντετοκούνμπο, «Ο Έλληνας Θεός αναδύεται ξανά»

Δημήτρης Οικονόμου
Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

«Ο Έλληνας Θεός αναδύεται ξανά» έγραψε η FIBA για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από τη σπουδαία νίκη της Εθνικής επί της Αυστραλίας για το τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο απίθανος Γιάννης Αντετοκούνμπο κουβάλησε για άλλη μια φορά στην πλάτη του την Εθνική. Η οποία πέτυχε τη σπουδαία νίκη επί της Αυστραλίας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων και θέλει πλέον τη νίκη της Σερβίας με 3+ πόντους επί του Νοτίου Σουδάν για την οκτάδα.

Με τη FIBA να αποθεώνει τον Greek Freak, δημιουργώντας μια εκπληκτική φωτογραφία με εκείνον στο κέντρο. «Ο Έλληνας Θεός αναδύεται ξανά» γράφει η λεζάντα, με εκείνον να κουβαλά τη σημαία και τις δάφνες στο κεφάλι του με φόντο το Παρίσι.

Ο Έλληνας Θεός έκανε ξανά το... θαύμα του και η Εθνική βρίσκεται πλέον στην αναμονή για μία μέρα, ώστε να μάθει οριστικά αν θα προκριθεί στους 8.

Το ποστ της FIBA με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα