Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Παραμένει στη Λιλ μέχρι να μάθει αν προκρίνεται οριστικά η Εθνική

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024: Παραμένει στη Λιλ μέχρι να μάθει αν προκρίνεται οριστικά η Εθνική

Δημήτρης Οικονόμου
Εθνική Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ

bet365

Η Εθνική μπάσκετ θα μείνει ακόμα μία μέρα στη Λιλ, όπου και θα περιμένει τη νίκη των Σέρβων επί του Νοτίου Σουδάν με 3 ή περισσότερους πόντους, για να οριστικοποιηθεί η πρόκρισή της στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Η Εθνική πέτυχε τη σπουδαία νίκη που χρειαζόταν απέναντι στη Αυστραλία και πλέον ελπίζει σε πρόκριση στους προημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων. Και αυτή η αναμονή θα τη βρει στη Λιλ, μέχρι να σφραγιστεί η πρόκριση της ομάδας, κάτι που θα συμβεί σε περίπτωση νίκης των Σέρβων επί του Νοτίου Σουδάν με 3+ πόντους, το βράδυ του Σαββάτου (3/8).

Οι προημιτελικοί διεξάγονται στο Παρίσι, σε αντίθεση με τη φάση των ομίλων που γίνεται στη Λιλ και έτσι η Ελλάδα πρέπει να περιμένει μία μέρα για να οριστικοποιήσει το ταξίδι της.

Όπως άλλωστε ορίζει και το πρόγραμμα των διοργανωτών. Αν η Σερβία κάνει το... δώρο στην Εθνική, τότε η Ελλάδα θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής για το Παρίσι και την τελική φάση των νοκ άουτ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα