Ολυμπιακοί Αγώνες, Αντετοκούνμπο: «Παίξτε με χαρά, παίξτε μαζί και απολαύστε αυτές τις στιγμές»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Αντετοκούνμπο: «Παίξτε με χαρά, παίξτε μαζί και απολαύστε αυτές τις στιγμές»

Νίκος Καρφής
Ο Γιάννης

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε τη χαρά του μετά την νίκη επί της Αυστραλίας, ενώ στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα της Εθνικής Ελλάδος.

Η Εθνική μας έδειξε τον χαρακτήρα της πιο κρίσιμη στιγμή και κατάφερε να επικρατήσει της Αυστραλίας με 77-71. Με αυτόν τον τρόπο... κλείδωσε την τρίτη θέση και περιμένει νίκη της Σερβίας με 3 ή περισσότερους πόντους κόντρα στο Νότιο Σουδάν (22:00, 3/8) για να περάσει στα προημιτελικά. Επισης υπάρχει το τρελό σενάριο να νικήσει το Νότιο Σουδάν με 24 πόντους και πάνω τη Σερβία. Τότε η ομάδα της Αφρικής θα περάσει μαζί με την Ελλάδα στα προημιτελικά και οι Σέρβοι θα μείνουν εκτός.

Ο σταρ της Ελλάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ανάρτηση και τη συνόδευσε με φωτογραφίες από το ματς, γράφοντας: «Παίξτε με χαρά, παίξτε μαζί και απολαύστε αυτές τις στιγμές». Έδειξε έτσι το όμορφο κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Ανδρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα