Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ: Μαθαίνει αν προκρίνεται η Εθνική μέσω... Σερβίας και Νοτίου Σουδάν

Νίκολα Μιλουτίνοφ

bet365

Το παιχνίδι της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν θα κρίνει τη συνέχεια της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα ολοκληρώσει το... παζλ των προημιτελικών.

Η Εθνική περιμένει υπομονετικά να μάθει αν τελικά θα προκριθεί στην οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη Σερβία.

Μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Αυστραλίας, οι διεθνείς θέλουν το... δώρο των Σέρβων, που αντιμετωπίζουν το Νότιο Σουδάν (22:00, ΕΡΤ1) για την τελευταία αγωνιστική του Group C.

Σε ένα παιχνίδι που η Ελλάδα θέλει νίκη των Σέρβων με 3 ή και περισσότερους πόντους, για να εξασφαλίσει την είσοδό της στην οκτάδα ως μία από τις καλύτερες τρίτες των δύο ομίλων. Θυμίζουμε πως η Βραζιλία έχει ήδη προκριθεί, έχοντας συντελεστή -7, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στο -8, με το Νότιο Σουδάν να έχει -6 και να παίζει κόντρα στους Σέρβους για την πρόκρισή του.

Φυσικά, υπάρχει και το ακραίο σενάριο του να κερδίσουν οι Αφρικανοί με 23+ πόντους τη Σερβία και να αφήσουν έτσι τους Βαλκάνιους εκτός συνέχειας. Από την πλευρά τους, πάντως, οι Σέρβοι έχουν κίνητρο για να πάρουν το παιχνίδι, μιας και αν ηττηθούν θα μείνουν στην τρίτη θέση (προνομιούχα για αυτούς αν δε χάσουν με 23) και έτσι θα παίξουν με Καναδά ή Γερμανία στην οκτάδα.

Η κατάταξη των τρίτων

  1. Νότιο Σουδάν: -6 (με παιχνίδι λιγότερο)
  2. Βραζιλία: -7
  3. Ελλάδα: -8
@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα