Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ, Ελλάδα: Η ανάρτηση... στήριξης του Σλούκα στον Σπανούλη

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ, Ελλάδα: Η ανάρτηση... στήριξης του Σλούκα στον Σπανούλη

Newsroom
Κώστας Σλούκας Εθνική Ολυμπιακοί Αγώνες

bet365

Ο Κώστας Σλούκας πόσταρε μια φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη σε story του στο Instagram, δείχνοντας έτσι τη στήριξή του στην προσπάθεια της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική απέχει ένα βήμα από τους προημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων μετά τη σπουδαία νίκη επί της Αυστραλίας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Συγκεκριμένα το μόνο που θέλει είναι να κερδίσει η Σερβία το Νότιο Σουδάν με 3 ή περισσότερους πόντους (22:00, ΕΡΤ1).

Με τον Κώστα Σλούκα να στέλνει το δικό του μήνυμα στήριξης. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού παρότι βρέθηκε στις κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη, δεν κατάφερε να ενισχύσει την Εθνική, μιας και δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Και μετά τη νίκη επί της Αυστραλίας, ο Σλούκας δεν ξέχασε τους διεθνείς αλλά και τον Σπανούλη. Ποστάροντας ένα story με μια φωτογραφία του προπονητή της Εθνικής, χωρίς κανένα απολύτως σχόλιο. Δείχνοντας έτσι τη στήριξή του στον Σπανούλη και την Εθνική και την προσπάθειά της στη Λιλ, με την ελπίδα να συνεχίσει πλέον και στο Παρίσι.

Το story του Σλούκα

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα