Σκαριόλο: «Ήμουν τυχερός που προπόνησα τον Ρούντι»

Σκαριόλο: «Ήμουν τυχερός που προπόνησα τον Ρούντι»

Newsroom
Σέρτζιο Σκαριόλο

bet365

Ο Ρούντι Φερνάντεθ διένυσε φέτος τα τελευταία μέτρα μιας απίθανης διαδρομής και ο Σέρτζιο Σκαριόλο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον βετεράνο περιφερειακό που αγωνίστηκε για τελευταία φορά κόντρα στον Καναδά.

Η ήττα από τον Καναδά ήταν ο τελευταίος αγώνας στην τεράστια καριέρα του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Η Ισπανία έμεινε εκτός προημιτελικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπάσκετ 2024 και ο Σέρτζιο Σκαριόλο επισήμανε σε ό,τι αφορά τον Ρούντι: «Ήμουν τυχερός που τον προπόνησα. Τον έχω δει σε τόσα παιχνίδια, δεν τα παράτησε ποτέ. Πάντα ήταν πολύ ανταγωνιστικός, αλλά και πολύ αφοσιωμένος στην Εθνική ομάδα. Δεν είχε σημασία για εκείνον η υγεία του η κατάστασή του, ήταν πάντα εκεί.

Έθεσε ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τους υπόλοιπους αθλητές σε όλο τον κόσμο, γιατί δεν μπορούν όλοι να πηδήξουν ψηλά, να έχουν τις τέλειες ικανότητες ή το απόλυτο ταλέντο, όμως μπορούν να προσπαθήσουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα