Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ισπανία έμεινε δυο σερί χρονιές χωρίς μετάλλιο μετά τη διετία 2004-05!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ισπανία έμεινε δυο σερί χρονιές χωρίς μετάλλιο μετά τη διετία 2004-05!

llull

bet365

Η Εθνική Ισπανίας δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ και έμεινε δυο σερί χρονιές χωρίς μετάλλιο για πρώτη φορά μετά τη διετία 2004-05

Η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά την παρουσία της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπάσκετ 2024 ήταν η ήττα από τον Καναδά που άφησε την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο εκτός προημιτελικών.

Οι Καναδοί πήραν την πρωτιά στο Group A με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, στέλνοντας σπίτι της τη «ρόχα», με τον Ρούντι Φερνάντεθ να γράφει τους τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του.

Ήταν μόλις η δεύτερη φορά τα τελευταία 19 χρόνια που η Εθνική Ισπανίας έμεινε εκτός βάθρου για δύο σερί χρονιές, με δεδομένο ότι είχε προηγηθεί ο πρόωρος αποκλεισμός στο περσινό Mundobasket!

Η τελευταία διετία που η Ισπανία έμεινε εκτός μεταλλίων ήταν το 2004 (έβδομη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας) και το 2005 (τέταρτη στο EuroBasket)!

Oι Ίβηρες μετρούν συνεχείς παρουσίες στο βάθρο των διεθνών διοργανώσεων, με εξαίρεση την τελευταία διετία.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα