Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ξέσπασμα της Σερβίας που την έστειλε στους «8» (vid)

Το ξέσπασμα της Σερβίας που την έστειλε στους «8» μαζί με την Ελλάδα (vid)

bet365

Η Σερβία ανέβασε την απόδοσή της στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα με το Νότιο Σουδάν, σφραγίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024 και παίρνοντας μαζί της στα νοκ άουτ την Ελλάδα.

Η Σερβία εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων μετά τη νίκη επί του Νότιου Σουδάν ως δεύτερη στο Group C και ταυτόχρονα έκανε το «δώρο» στην Ελλάδα που σφράγισε το εισιτήριο για τα νοκ άουτ ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες του τουρνουά.

Για να γίνει όμως αυτό χρειάστηκε το επιθετικό ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο και τα μεγάλα σουτ στο φινάλε, έχοντας μπροστάρη τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο Μαριάλ Σαγιόκ σκόραρε ξανά για τρεις, κάνοντας το 78-74 όμως η Σερβία έκανε σερί 5-0 με το τρίποντο του Μίτσιτς και το καλάθι του Πετρούσεφ στον αιφνιδιασμό για το 83-74 στα 5:43 για το τέλος.

Μάλιστα ο Μίτσιτς ανέβασε τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα, κάνοντας το 85-74 στο 35'. Τελικά η Σερβία κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε και πανηγύρισε την πρόκριση.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα