Ολυμπιακοί Αγώνες, Γκάλης: Τα συγχαρητήρια του «γκάνγκστερ» για την πρόκριση της Εθνικής

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γκάλης: Τα συγχαρητήρια του «γκάνγκστερ» για την πρόκριση της Εθνικής

Ο θρυλικός Νίκος Γκάλης.

bet365

Ο Νίκος Γκάλης θυμήθηκε την απόσυρση της φανέλας του, η οποία έγινε πριν ένα χρόνο, την ίδια ημέρα που η Ελλάδα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πριν από ένα χρόνο, ο Νίκος Γκάλης γνώρισε την αποθέωση, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, όταν η φανέλα με τον αριθμό 4 ανέβηκε στον ουρανό του γηπέδου. Και ακολουθεί από τότε την Εθνική σε όλα τα ελληνικά γήπεδα που αγωνίζεται.

Ο Γκάλης δεν θα μπορούσε να ξεχάσει εκείνη τη στιγμή, ωστόσο η ημερομηνία (4/8) θα έχει και ένα ακόμα σημείο αναφοράς. Μέχρι το επόμενο. Με τον θρυλικό παίκτη, να δίνει τα συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα, για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Τέτοια μέρα πέρυσι έζησα τη συγκίνηση της απόσυρσης της φανέλας μου με το 4, με την οποία αγωνίστηκα ως αθλητής της Εθνικής Ομάδας. Σήμερα η Επίσημη Αγαπημένη γιορτάζει την πρόκριση στους 8 των Olympics στο Παρίσι! Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα!», έγραψε ο «γκάνγκστερ» στο λογαριασμό του στο Facebook.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα