Ολυμπιακοί Αγώνες: Με τις ευχές του Πετρούνια η Εθνική! (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με τις ευχές του Πετρούνια η Εθνική! (vid)

.

bet365

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και ακολούθως επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Εθνικής για να ευχηθεί καλή επιτυχία ενόψει του προημιτελικού με τη Γερμανία (6/8, 12:00).

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πέτυχε ένα μοναδικό επίτευγμα καθώς έγινε ο πρώτος αθλητής των κρίκων που έφθασε τα τρία μετάλλια στην ιστορία του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Χρυσό στο Ρίο ντε Τζανέιρο, χάλκινο στο Τόκιο και τώρα στο Παρίσι.

Ο «άρχοντας των κρίκων» συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά τη σπουδαία επιτυχία του, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Εθνικής Ελλάδας για να ευχηθεί καλή επιτυχία ενόψει του προημιτελικού με τη Γερμανία (6/8, 12:00) γνωρίζοντας την αποθέωση από τους διεθνείς!

Ο Πετρούνιας αγκαλιάστηκε με τον Βασίλη Σπανούλη και τους παίκτες του που επεξεργάζονταν το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα