Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, ΗΠΑ: Παίζει ο Χόλιντεϊ με Βραζιλία

Νίκος Καρφής
Ο Χόλιντεϊ

bet365

Ο Τζρου Χόλιντεϊ αναμένεται να παίξει στον προημιτελικό της Team USA κόντρα στη Βραζιλία (6/8, 22:30) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Τον κορυφαίο περιφερειακό αμυντικό της φαίνεται πως θα έχει για το ματς κόντρα στη Βραζιλία (6/8, 22:30) η Team USA. Oι Αμερικανοί θα έχουν διαθέσιμο όπως όλα δείχνουν, τον πρωταθλητή με τους Σέλτικς και παλιότερα με τους Μπακς, τον Τζρου Χόλιντεϊ.

Ο έμπειρος γκαρντ δεν έπαιξε με το Πουέρτο Ρίκο, αλλά σύμφωνα με τον Κερ θα αγωνιζόταν κανονικά αν το συγκεκριμένο ματς αφορούσε μετάλλιο. Πλέον στο ματς που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά, ο προπονητής των Αμερικανών θα έχει άλλη μια λύση στην περιφέρεια του. O Xόλιντεϊ μετρά 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στα 19.4 λεπτά που έμεινε στο παρκέ στα δύο πρώτα ματς στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα