Ολυμπιακοί Αγώνες: Γερμανία-Ελλάδα: Ο κορυφαίος σκόρερ Γιάννης κόντρα στον καλύτερο πασέρ Σρέντερ (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Γιάννης

bet365

Το Gazzetta στέκεται στους κορυφαίους παίκτες Ελλάδας και Γερμανίας στις στατιστικές κατηγορίες των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, εκεί όπου ξεχωρίζουν οι Αντετοκούνμπο και Σρέντερ.

Η Εθνική συνεχίζει το υπέροχο ταξίδι της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το αξίζει απόλυτα. Η ομάδα του Σπανούλη θα κοντραριστεί με τη Γερμανία στα προημιτελικά της Τρίτης (6/8). Η Ελλάδα θα παίξει με την παρέα του Σρέντερ στις 12:00 και θα προσπαθήσει να προκριθεί σε ημιτελικό Ολυμπιακών Αγώνων για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν οι κορυφαίοι των δύο αντιπάλων στις στατιστικές κατηγορίες του Ολυμπιακού τουρνουά. Κορυφαίος σκόρερ όχι μόνο της Ελλάδα, αλλά και ολόκληρης της διοργάνωσης είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 27 πόντους μέσο όρο. Τρίτος στη διοργάνωση είναι ο Φραντζ Βάγκνερ με 21.7 και έκτος ο Σρέντερ με 19.7 ανά ματς.

Στην 8η θέση των ριμπάουντ σε όλο τη διοργάνωση βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 7.7, ενώ ο 11ος Τάις έχει 7 για τους Γερμανούς. Στα μπλοκ Παπαγιάννης και Φραντζ Βάγκνερ βρίσκονται παρέα στην 10η θέση με ένα ανά ματς.

Ο Σρέντερ είναι ο κορυφαίος πασέρ της διοργάνωσης με 9 ασίστ, ενώ ο Καλάθης βρίσκεται στην 4η θέση με 7.3. Τέλος ο Γουόκαπ είναι δεύτερος στα κλεψίματα στο τουρνουά με 2, ενώ έβδομος είναι ο Σρέντερ με 1.7.

Ο Μπονγκά σουτάρει με το απίθανο 70% τρίποντα για τη Γερμανία, ενώ ο Παπανικολάου έχει 40% και ο Γουόκαπ 37.5% για την Εθνική μας.

Όπως παρατηρούμε ο φοβερός και τρομερός Αντετοκούνμπο δεσπόζει σε πόντους και ριμπάουντ, ενώ ο Σρέντερ βοηθά πολύ με ασίστ, πόντους και κλεψίματα. Σπουδαία δουλειά κάνει και ο Φραντζ Βάγκνερ που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Γαλλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα