Ολυμπιακοί Αγώνες, Γουέιντ: « Η Γερμανία και ο Καναδάς θα δυσκολέψουν τις ΗΠΑ»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γουέιντ: « Η Γερμανία και ο Καναδάς θα δυσκολέψουν τις ΗΠΑ»

Newsroom
Ο Ντουέιν Γουέιντ.

bet365

Ο Ντουέιν Γουέιντ με δηλώσεις του θεωρεί πως η Γερμανία και ο Καναδάς είναι οι χώρες οι οποίες θα δυσκολέψουν τις ΗΠΑ στο δρόμο για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι ΗΠΑ αποτελούν εδώ και πολύ καιρό το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, με την παρέα του Τζέιμς, του Κάρι και των υπολοίπων NBAers να το έχουν επιβεβαιώσει με τις μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις τους στο παρκέ.

Ο πρώην γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ και της εθνικής Αμερικής, Ντουέιν Γουέιντ, αναφέρθηκε στις χώρες οι οποίες μπορούν να βάλουν δύσκολα στους Αμερικανούς.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στο «BasketNews» είπε πως: «Προφανώς η Γερμανία και ο Καναδάς. Με γυμνό μάτι θα πίστευες ότι αυτές οι δύο είναι πιθανώς οι μεγαλύτερες απειλές».

Θυμίζουμε πως οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Βραζιλία (6/8, 22:30) με στόχο ένα εισιτήριο το οποίο θα τους βάλει στην ζώνη των μεταλλίων ενώ νωρίτερα στις 12:00 η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται με την εθνική Γερμανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα