Ολυμπιακοί Αγώνες, Γιούλ για απόσυρση Φερνάντεθ: «Δεν είμαι έτοιμος για αυτόν τον αποχαιρετισμό, θα μου λείψεις στο παρκέ φίλε μου»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γιούλ για απόσυρση Φερνάντεθ: «Δεν είμαι έτοιμος για αυτόν τον αποχαιρετισμό, θα μου λείψεις στο παρκέ φίλε μου»

Newsroom
Ρούντι Φερνάντεζ και Σέρχιο Γιούλ

bet365

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Σέρχιο Γιουλ αποχαιρέτησε τον Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος μετά την πολυετή και με πολλές κατακτήσεις μπασκετική του καριέρα, αποσύρεται από τα παρκέ.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μετά και τον αποκλεισμό της εθνικής Ισπανίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Μπάσκετ, αποσύρεται από τα παρκέ σε ηλικία 39 ετών με πολλές κατακτήσεις στο παλμάρε του τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Με αφορμή αυτή την απόφαση του Ισπανού σταρ, η οποία ήταν γνωστή εδώ και πολύ καιρό, ο Γιούλ ο οποίος μοιράστηκε τα ίδια παρκέ με τον Φερνάντεθ τόσο με την εθνική Ισπανίας όσο και με την Ρεάλ Μαδρίτης, προχώρησε σε μια πολύ όμορφη ανάρτηση για να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει τον πολύ καλό συμπαίκτη και φίλο του.

«Δεν είμαι έτοιμος για αυτόν τον αποχαιρετισμό, θα μου λείψεις στο παρκέ φίλε μου»

«Δεν είμαι έτοιμος για αυτόν τον αποχαιρετισμό. Και δυσκολεύομαι να χωνέψω αυτόν τον αποκλεισμό. Ίσως γιατί δεν μου αρέσει να χάνω. Ίσως γιατί ήταν το τελευταίο σου παιχνίδι και δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Ίσως και για τους δύο αυτούς λόγους, μεταξύ άλλων.

Περάσαμε πολλά χρόνια μαζί και μοιραστήκαμε πολλές στιγμές. Θα είναι περίεργο να κοιτάω δίπλα μου στο παιχνίδι και να μην σε βλέπω. Θα μου λείψεις στο παρκέ φίλε μου. Συγχαρητήρια για τη θρυλική καριέρα σου και κάθε επιτυχία στο μέλλον»

@Photo credits: Twitter/Sergio Llull

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα