Παπαγιάννης: «Θα παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» (vid)

Παπαγιάννης: «Θα παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» (vid)

Newsroom
Παπαγιάννης

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τον προημιτελικό με τη Γερμανία (6/8, 12:00, ΕΡΤ-1) και είπε μεταξύ άλλων ότι η Εθνική είναι προετοιμασμένη για το κρίσιμο, αυτό, παιχνίδι.

Μετά τον ομοσπονδιακό προπονητή, Βασίλη Σπανούλη, σειρά πήρε ο Γιώργος Παπαγιάννης να αναφερθεί στο μεγάλο ματς της Εθνικής μας απέναντι στη Γερμανία για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Το χρειαζόμαστε πάρα πολύ το παιχνίδι, θέλουμε πάρα πολύ να πάμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα παρουσιάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο αυριανό παιχνίδι» είπε αρχικά ο Έλληνας διεθνής σέντερ και συνέχισε:

«Πάμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Γνωρίζουμε τι κάνει καλά η Γερμανία στο παιχνίδι της και τι μειονεκτήματα έχει. Από εκεί και πέρα, εμείς θα κοιτάζουμε τον εαυτό μας, τι κάνουμε καλά, και τι κάναμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς δώσαμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Και κατέληξε: «Κοιτάξαμε και τις αδυναμίες μας που μας στοίχισαν στα δύο πρώτα ματς, αλλά και στο τρίτο με την Αυστραλία που γύρισε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα