Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική ομάδα: Η ποδηλατάδα του Σπανούλη, το τρίποντο και η προετοιμασία για τη Γερμανία (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική ομάδα: Η ποδηλατάδα του Σπανούλη, το τρίποντο και η προετοιμασία για τη Γερμανία (vid)

Newsroom
Σπανούλης

bet365

Αντίστροφα μετράει η Εθνική μας ομάδα για το μεγάλο ματς με την Γερμανία (6/8, 12:00, ΕΡΤ-1) για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ένα ματς έμεινε για να βρεθεί η Εθνική μας ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στη «ζώνη» των μεταλλίων σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μόλις 40 λεπτά τη χωρίζουν από τη δυνατότητα να βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης και να «ξορκίσει» την κατάρα των χαμένων προημιτελικών το 1996 στην Ατλάντα, το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο. Η ΕΟΚ «ανέβασε» ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα το εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα που υπάρχει μια μέρα πριν από το μεγάλο ματς.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Νικος Ζήσης «χαλάρωσαν» με μια ποδηλατάδα πριν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας, όπου ο ομοσπονδιακός προπονητής επιβεβαίωσε την γνωστή παροιμία «παλιά μου τέχνη κόσκινο» και έστειλε... συστημένη τη μπάλα στο διχτάκι σουτάροντας έξω από τα 6.75 μέτρα.

Η κάμερα της ομοσπονδίας μεταφέρει εικόνα από την προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με τον Βασίλη Σπανούλη να δίνει οδηγίες στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και εκείνος να ακούει προσεκτικά, ενώ ο προπονητής της Εθνικής λίγο αργότερα ξεκαθάρισε ότι δεν ψάχνει καμία εκδίκηση από την ομάδα της Γερμανίας για το χαμένο ματς του Eurobasket 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα