Ολυμπιακοί Αγώνες, Ελλάδα - Γερμανία: Για τον πρώτο ημιτελικό μετά το 2009

Φάση από τον αγώνα Ελλάδα - Γερμανία από το EuroBasket 2022.

bet365

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Γερμανία (12:00, ΕΡΤ1 & live από το Gazzetta) στον πρώτο, χρονικά, προημιτελικό του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η μπασκετική Ελλάδα θέλει να προσθέσει λίγη ακόμη λάμψη στην παρουσία της γαλανόλευκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Εθνική μπάσκετ έχει φτάσει στο σημείο, όπου τα προηγούμενα χρόνια βλέπει τους κόπους της να μην ανταμείβονται, σε έναν προημιτελικό.

Και όχι απέναντι σε έναν τυχαίο αντίπαλο, αλλά στην κάτοχο του χάλκινου μεταλλίου του EuroBasket 2022 και φυσικά την κάτοχο του τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, τη Γερμανία (12:00, ΕΡΤ1 & live από το Gazzetta), η οποία είναι στην αναζήτηση του τρίτου συνεχόμενου μεταλλίου σε τρία χρόνια.

Παράλληλα, η Ελλάδα ψάχνει την πρώτη συμμετοχή σε ημιτελικό οποιασδήποτε μεγάλης διοργάνωσης (EuroBasket, Παγκόσμιο Κύπελλο, Ολυμπιακοί Αγώνες) για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Ο τελευταίος ημιτελικός που καταγράφηκε στα παγκόσμια κιτάπια είναι στο EuroBasket 2009, όπου συμπτωματικά έχει αποκτηθεί και το τελευταίο μετάλλιο του μπάσκετ (χάλκινο).

Οι προημιτελικοί

  • Γερμανία - Ελλάδα 12:00
  • Σερβία - Αυστραλία 15:30
  • Γαλλία - Καναδάς 19:00
  • Βραζιλία - ΗΠΑ 22:30
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα