Μάικ Τζέιμς: Θα ήθελε να παίξει στο 3on3 των Ολυμπιακών Αγώνων

Μάικ Τζέιμς: Θα ήθελε να παίξει στο 3on3 των Ολυμπιακών Αγώνων

Newsroom
Μάικ Τζέιμς

bet365

Ο Μάικ Τζέιμς εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ στο 3on3.

Πώς θα σας φαινόταν εάν βλέπατε τον Μάικ Τζέιμς να φοράει το εθνόσημο των ΗΠΑ και να αγωνίζεται στο 3on3 των Ολυμπιακών Αγώνων;

Ο ίδιος θα το ήθελε. Και το είπε δημόσια με χαρακτηριστικό «ποστάρισμα» στο twitter. Φυσικά αφορμή αποτέλεσε η παταγώδης αποτυχία των Αμερικανών καθώς αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με 2-5 ρεκόρ στη φάση των ομίλων με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 7η θέση σε σύνολο οκτώ ομάδων. Μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά ο (άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού) Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος υπέστη θλάση δύο μύες των προσαγωγών του και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Ο πρώτος σκόρερ της Euroleague ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μονακό για άλλα τρία χρόνια εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες εκπροσωπώντας την Team USA γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εάν μου δινόταν η ευκαιρία σίγουρα θα ήθελα να ήμουν στην ομάδα του 3on3. Δεν γνωρίζω εάν θα κατάφερνα να βρεθώ τελικά στην ομάδα ή έστω να ήμουν στη λίστα, αλλά σίγουρα θα ήθελα να παίξω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα