Ολυμπιακοί Αγώνες, 3on3: Το ZDF... έκοψε για ειδήσεις και έχασε το τέλος του ημιτελικού της Γερμανίας!

Ολυμπιακοί Αγώνες, 3on3: Το ZDF... έκοψε για ειδήσεις και έχασε το τέλος του ημιτελικού της Γερμανίας!

Η ομάδα 3on3 της Γερμανίας.

bet365

Το φινάλε του ημιτελικού των Γυναικών στο 3on3 ανάμεσα στη Γερμανία και τον Καναδά... χάθηκε, αφού το γερμανικό δίκτυο ZDF «έκοψε» τη μετάδοση και έδειξε τις ειδήσεις!

Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Ακόμη και αν η Εθνική ομάδα της χώρας που φιλοξενεί τη μετάδοση, αγωνίζεται για μία θέση στον τελικό.

Αυτή της Γερμανίας στο 3on3 των Γυναικών διεκδικούσε τη συμμετοχή της στον τελικό απέναντι στον Καναδά, με το σκορ να βρίσκεται στο...όριο πρόκρισης για τις Γερμανίδες.

Το ZDF, το κανάλι που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων, αποφάσισε να πάει σε διαφημίσεις, με το χρόνο που απέμενε να είναι 24.8 δεύτερα.

Και στη συνέχεια, τις διαφημίσεις διαδέχθηκε το δελτίο ειδήσεων. Κάπως έτσι, το φινάλε του ημιτελικού το πρόλαβαν μόνο όσοι είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο και ήταν εξαιρετικά γρήγοροι. Οι περισσότεροι πάντως είδαν μόνο τις κοπέλες της Γερμανίας να αγκαλιάζονται.

Για την ιστορία, η Γερμανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο συγκεκριμένο άθλημα.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα