Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Βεζένκοβ στο Παρίσι για το Γερμανία - Ελλάδα και το πόλο Γυναικών

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Βεζένκοβ στο Παρίσι για το Γερμανία - Ελλάδα και το πόλο Γυναικών

Newsroom
Ο Σάσα Βεζένκοφ

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοβ βρίσκεται στο Παρίσι με διπλό σκοπό: Να παρακολουθήσει το ματς της Γερμανίας με την Ελλάδα, αλλά και τον αγώνα πόλο Γυναικών της γαλανόλευκης απέναντι κόντρα στην Αυστραλία.

Ο Σάσα Βεζένκοβ, ανήμερα των γενεθλίων του, αποφάσισε να χαρίσει ένα εξαιρετικό δώρο στον εαυτό του. Ένα ταξίδι στο Παρίσι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής μπάσκετ κόντρα στη Γερμανία (12:00, live από το Gazzetta) στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ.

Και στη συνέχεια, θα αλλάξει γήπεδο και άθλημα, αφού τον περιμένει η Εθνική πόλο Γυναικών, η οποία επίσης αγωνίζεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με αντίπαλο την Αυστραλία (20:00, Live από το Gazzetta).

Στην ομάδα πόλο αγωνίζεται η σύντροφος του Βούλγαρου αθλητή, Νικόλ Ελευθεριάδου, με τον Βεζένκοβ να επιθυμεί να στηρίξει την ίδια και τις συμπαίκτριές της από κοντά.

@Photo credits: INTIME/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα