Ολυμπιακοί Αγώνες, Γερμανία - Ελλάδα: Επική αντίδραση του Θανάση Αντετοκούνμπο στο κάρφωμα του Γιαννη (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γερμανία - Ελλάδα: Επική αντίδραση του Θανάση Αντετοκούνμπο στο κάρφωμα του Γιαννη (vid)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε έναν επικό πανηγυρισμό, όταν ο αδερφός του Γιάννης, πέτυχε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα στον προημιτελικό του τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Γερμανία - Ελλάδα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Εθνικής μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάθεται στην άκρη του πάγκου, δεν μπορεί να βοηθήσει στο παρκέ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη αχίλλειου), αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει την προσπάθεια με τις φωνές του.

Στον προημιτελικό Γερμανία - Ελλάδα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα (για το 8-2) μετά από ασίστ του Νικ Καλάθη και ο Θανάσης... τρελάθηκε!

Ήταν ήδη όρθιος από τη θέση του (έχοντας ακόμα την μπότα στο τραυματισμένο πόδι) και μόλις ο αδερφός του ευστόχησε ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, ενώ η κάμερα τον... έπιασε να ξεστομίζει και μερικά «γαλλικά».

Το ξέσπασμα του Θανάση Αντετοκούνμπο

@Photo credits: Glomex

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα