Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ, Χέρμπερτ: «Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι, κάνει εξαιρετική δουλειά ο Σπανούλης»

Γκόρντον Χέρμπερτ

bet365

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη αλλά και της σκληράδας της Εθνικής ομάδας, έπλεξε ο Γκόρντον Χέρμπερτ μετά τον νικηφόρο προημιτελικό των Γερμανών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αποστολή στο Παρίσι - Νίκος Παπαδογιάννης

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ οδήγησε τη Γερμανία σε τρίτη διαδοχική διοργάνωση στη ζώνη των μεταλλίων. Μετά το EuroBasket του 2022 και την κορωνίδα του χρυσού στο Παγκόσμιο, έναν χρόνο αργότερα, η Γερμανία επικράτησε της Εθνικής μας στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα.

«Είναι ένα παιχνίδι τη φορά, παίζουμε σε δύο μέρες. Ένα παιχνίδι τη φορά και βλέπουμε πώς θα πάει» ανέφερε ο κόουτς των Γερμανών, που ρωτήθηκε σχετικά με την Εθνική την οποία αντιμετώπισε στο Βερολίνο, στην ίδια ακριβώς συνθήκη του προημιτελικού.

Ωστόσο δεν μπήκε στο... τρυπάκι των συγκρίσεων. «Δύσκολο να πω κάτι. Ο κόουτς Σπανούλης κάνει εξαιρετική δουλειά, στην άμυνα είναι πολύ δυνατοί. Δε θέλω να τους συγκρίνω σε σχέση με πριν από δύο χρόνια, αλλά στην άμυνα είναι πολύ δυνατοί. Και φυσικά έχουν τον Superman (σ.σ. Γιάννη Αντετοκούνμπο).

Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Ήταν στον όμιλο του «θανάτου» και έπαιξαν κλειστά ματς. Έπαιξαν σκληρά. Στους προημιτελικούς κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα