Φραντζ Βάγκνερ: «Φτάσαμε έως εδώ εξαιτίας και του Νοβίτσκι»

Φραντζ Βάγκνερ: «Φτάσαμε έως εδώ εξαιτίας και του Νοβίτσκι»

Newsroom
Βάγκνερ FIBA

bet365

Ο Φραντζ Βάγκνερ υποκλίθηκε στον Ντιρκ Νοβίτσκι ο οποίος βρέθηκε στο Παρίσι και παρακολούθησε δια ζώσης τον προημιτελικό μεταξύ της Γερμανίας και της Ελλάδας.

Ο Γερμανός γκαρντ πρόσθεσε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε να νικήσει η ομάδα του την Ελλάδα με 76-63 και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στις εξέδρες του «Μπερσί» βρέθηκε ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης έκανε λόγο για την καλύτερη εθνική ομάδα στην ιστορία του γερμανικού μπάσκετ. Ο ίδιος αποτέλεσε και τον παιδικό ήρωα πολλών από των παικτών της Γερμανίας με... πρώτο και καλύτερο τον Φραντζ Βάγκνερ.

«Νομίζω πρέπει να ήμουν επτά χρονών όταν ο Ντιρκ έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Νομίζω ότι έχουμε προχωρήσει πολύ, και αυτό οφείλεται σε παίκτες όπως εκείνος» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Βάγκνερ, ο οποίος συνέχισε: «Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε έτσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα