Κολέ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Λεσόρ δεν παίζει στο ΝΒΑ»!

Κολέ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Λεσόρ δεν παίζει στο ΝΒΑ»!

bet365

Η Γαλλία προκρίθηκε στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024 μετά τη νίκη επί του Καναδά στον προημιτελικό και ο Βενσάν Κολέ έκανε ειδική αναφορά στην απόδοση του Ματίας Λεσόρ.

Η Γαλλία εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024 μετά το 82-73 επί του Καναδά και πλέον θα διεκδικήσει κόντρα στη Γερμανία (8/8) τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Βενσάν Κολέ, γεμίζοντας τη στατιστική του με 13 πόντους, πέντε ριμπάουντ και ένα μπλοκ στα 19:12 που έμεινε στο παρκέ.

«Ο Ματίας ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης στη EuroLeague πέρσι» εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής των Bleus.

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος εστιάζει στους NBAers της Γαλλίας όμως η Εθνική απαρτίζεται από παιδιά που αγωνίζονται στη EuroLeague και το ΝΒΑ. Δεν ήταν έκπληξη η απόδοσή του! Καμία έκπληξη. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Λεσόρ δεν παίζει στο ΝΒΑ. Δεν ξέρω γιατί καμία ομάδα στο ΝΒΑ δεν παίρνει αυτό το παιδί»!

Ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού μετράει 7 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπάσκετ 2024.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα