Ολυμπιακοί Αγώνες, Εμπίντ: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Σερβία ειδάλλως θα... πάμε σπίτι μας»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Εμπίντ: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Σερβία ειδάλλως θα... πάμε σπίτι μας»

Newsroom
Τζόελ Εμπίντ

bet365

Ο Τζόελ Εμπίντ προχώρησε σε δηλώσεις μετά την εύκολη επικράτηση των ΗΠΑ επί της Βραζιλίας με 122-87 και αναφέρθηκε στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων με αντίπαλο την Σερβία (8/8, 22:00).

Ο Τζόελ Εμπίντ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στον χθεσινό αγώνα με την Βραζιλία, στον οποίο η Αμερική έκανε επίδειξη δύναμης και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 122-87.

Ο Εμπίντ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον επερχόμενο αγώνα με την Εθνική Σερβίας (8/8, 22:00), ο οποίος θα δώσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό και θα τους φέρει όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Συγκεκριμένα είπε: «Το τουρνουά γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Σερβία επειδή την έχουμε νικήσει ήδη δύο φορές το φετινό καλοκαίρι. Ο ημιτελικός είναι ένα νέο ματς, ένα παιχνίδι που ή το κερδίζεις ή πας σπίτι σου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο. Έχουμε μπροστά μας της Σερβία και εκεί στρέφουμε την προσοχή μας. Νιώθω καλά στην ομάδα, παίζουμε καλά και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι το σημαντικό διότι κάτι πρέπει να κρατήσεις από αυτή την εμπειρία»

Ο σέντερ των Σίξερς στη Βραζιλία 14 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 12:20 λεπτά συμμετοχής.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών έχουν δημιουργηθεί ως εξής: Γαλλία-Γερμανία (8/8, 18:30) και ΗΠΑ-Σερβία (8/8, 22:00)

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα