Ολυμπιακοί Αγώνες, Χουέρτας: Τέλος εποχής για τον 41χρονο Βραζιλιάνο από την Εθνική

Ολυμπιακοί Αγώνες, Χουέρτας: Τέλος εποχής για τον 41χρονο Βραζιλιάνο από την Εθνική

Newsroom
Χουέρτας

bet365

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας αποφάσισε να βάλει τέλος στην μεγάλη καριέρα του με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας στα 41 του χρόνια.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ηλικιακά εν ενεργεία παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Μπορεί τον περασμένο Μάιο να έκλεισε 41 χρόνια ζωής αλλά ο Βραζιλιάνος γκαρντ όχι μόνο δεν λέει να τα παρατήσει αλλά τον περασμένο μήνα ανανέωσε και το συμβόλαιό του με τη Τενερίφη για... άλλα δύο χρόνια!

Μάλιστα δήλωσε πιστός στο ραντεβού με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, θέλοντας ωστόσο να δώσει τον τελευταίο του χορό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο βιονικός Χουέρτας έδωσε το βράδυ της Τρίτης (6/8) το τελευταίο του παιχνίδι με τη «σελεσάο» και μέσα σε κλίμα συγκίνησης είπε το «αντίο» στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

«Ήταν 20 χρόνια στην εθνική Βραζιλίας. Μια από τις μεγαλύτερες ιδιοφυΐες του βραζιλιάνικου μπάσκετ αποχαιρετά την ομάδα μας. Ευχαριστούμε Μαρσελίνιο Χουέρτας για τις τόσες πολλές αναμνήσεις, τις απίστευτες ασίστ και τον ηγετικό σου χαρακτήρα» ήταν το χαρακτηριστικό «ποστάρισμα» της ομοσπονδίας μπάσκετ της Βραζιλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα