Ολυμπιακοί Αγώνες, ΗΠΑ: Ανησυχία με Εμπίντ λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο

Ολυμπιακοί Αγώνες, ΗΠΑ: Ανησυχία με Εμπίντ λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο

Newsroom
Τζοέλ Εμπίντ

bet365

Ο Τζόελ Εμπίντ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο του προημιτελικού με την Βραζιλία λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Η Αμερική ήταν καταιγιστική απέναντι στην Βραζιλία και έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με 122-87. Παρόλα αυτά οι Αμερικανοί, δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την νίκη όπως θα ήθελαν καθώς επικρατεί μια ανησυχία στην ομάδα λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στον αστράγαλο ο σέντερ των Φιλαντέλφια Σίξερς.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κερ σε δηλώσεις του στο «ESPN» έδωσε συγχαρητήρια στον Καμερουνέζο σέντερ (σ.σ. ο οποίος επέλεξε να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ)) για την εμφάνιση του και πρόσθεσε πως αισθάνθηκε μερικές ενοχλήσεις στον αστράγαλο οι οποίες δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στο δεύτερο μισό του προημιτελικού.

Προς το παρόν δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του Εμπίντ και για το αν θα απουσιάσει ή όχι από τον αυριανό ημιτελικό με την Σερβία (8/8, 22:00).

Στον χρόνο που κατάφερε να αγωνιστεί μέτρησε 14 πόντους 7 ριμπάουντ και μία ασίστ.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα