Τολιόπουλος: «Δώσαμε την ψυχή μας, το σημαντικό είναι η επαφή του κόσμου με την Εθνική»

Τολιόπουλος: «Δώσαμε την ψυχή μας, το σημαντικό είναι η επαφή του κόσμου με την Εθνική»

Newsroom
Ο Βασίλης Τολιόπουλος.

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα στην Εθνική ομάδα και στην προσπάθεια που έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική μας έφτασε μέχρι τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά εκεί ηττήθηκε από τη Γερμανία. Η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα και το Ελ. Βενιζέλος, εκεί όπου περίμενε αρκετός κόσμος και χειροκρότησε τους πάντες. Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για την πορεία της Εθνικής και στάθηκε στο κλίμα.

Αρχικά είπε: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, όλοι μας πήγαμε για πρώτη φορά, το περιμέναμε πώς και πώς και ξέρουμε πόσο είχαμε δουλέψει για να φτάσουμε εκεί. Ελπίζω να το απόλαυσε όλη η χώρα μαζί μας. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, δεν ήμασταν στο Παρίσι με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, αλλά παρακολουθήσαμε τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων αθλητών.

Στη συνέχεια τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ καλό καλοκαίρι, δείξαμε πάρα πολύ καλό πρόσωπο στο Προολυμπιακό Τουρνουά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε όλα τα παιχνίδια δώσαμε και την ψυχή μας και ήμασταν κοντά. Πιστεύω πως κάτι καλό χτίζεται για το μέλλον, το σημαντικό είναι πως υπάρχει και πάλι αυτή η επαφή του κόσμου με την Εθνική, έχουν αγαπήσει την ομάδα. Όλοι θέλαμε να περάσουμε στην τετράδα και ήμασταν στενοχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε, έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες για να κερδίσουμε τη Γερμανία αλλά επιστρέφουμε γεμάτοι και ξέρουμε πως έχουμε δώσει το 100%».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα