Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ, Λαρεντζάκης: «Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, αν έπαιζα κι εγώ λίγο καλύτερα θα ήμουν κι εγώ πιο ικανοποιημένος»

Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ, Λαρεντζάκης: «Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, αν έπαιζα κι εγώ λίγο καλύτερα θα ήμουν κι εγώ πιο ικανοποιημένος»

Newsroom
Λαρεντζάκης Ολυμπιακοί Αγώνες Μπάσκετ 2024

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στάθηκε, μεταξύ άλλων και στην προσωπική του απόδοση, κατά την άφιξη της Εθνικής από το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική επέστρεψε από το Παρίσι, μετά τη συμμετοχή της στους προημιτελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στάθηκε στο κλίμα της ομάδας και το πόσο δεμένη ήταν η ομάδα αυτό το δίμηνο, ενώ στάθηκε και στη δική του απόδοση.

Ενώ αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και υποδέχτηκαν την Εθνική, με «ζεστό» χειροκρότημα.

Οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη

«Ήταν ένα φανταστικό δίμηνο. Υπήρχε ένα τέλειο κλίμα και θεωρώ ότι παρότι δεν φτάσαμε στην τετράδα χτίστηκε κάτι καλό και έχουμε όλοι ανυπομονησία για την επόμενη φορά. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, αν έπαιζα κι εγώ λίγο καλύτερα θα ήμουν κι εγώ πιο ικανοποιημένος. Θεωρώ πως του χρόνου η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη. Ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του, ο κόουτς Σπανούλης έχει το ενωτικό στοιχείο σαν χαρακτήρας και το έβγαζε στην ομάδα που ήταν πολύ δεμένη. Γι’ αυτό γύρισα πολύ γεμάτος.

Πολλά μπορούμε να πούμε, λεπτομέρειες έλειψαν σε κάποια παιχνίδια. Η ουσία είναι πως μπήκαν γερές βάσεις, γιατί αυτό έχει ανάγκη η Εθνική και όχι μια διάκριση-φωτοβολίδα. Σίγουρα υπήρχε στενοχώρια μετά την ήττα από τη Γερμανία, αλλά τα κεφάλια ψηλά. Δεν είναι εύκολο να είσαι στην οκτάδα και το μέταλλο αυτό πρέπει να μείνει για χρόνια στην Εθνική ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα