Νιγηρία - ΗΠΑ 74-88: Οι Αμερικανίδες πάτησαν... γκάζι και πέρασαν στα ημιτελικά

Νιγηρία - ΗΠΑ 74-88: Οι Αμερικανίδες πάτησαν... γκάζι και πέρασαν στα ημιτελικά

Νίκος Καρφής
Ο Γουίλσον

bet365

Οι ΗΠΑ δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν με 88-74 της Νιγηρίας και να περάσουν στα ημιτελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Επίδειξη δύναμης σε άλλο ένα παιχνίδι έκανε η Team USA στο Ολυμπιακό τουρνουά. Οι Αμερικανίδες ήταν εντυπωσιακές κόντρα στη Νιγηρία στον προημιτελικό και έκλεισαν θέση για τα ημιτελικά μετά το 88-74. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Αυστραλία. Στον άλλο ημιτελικό το Βέλγιο θα παίξει με την οικοδέσποινα Γαλλία.

Από την πλευρά των ΗΠΑ η φοβερή και τρομερή Γουίλσον (που ξεχωρίζει με το sleeve που φορά στο πόδι της και στο WNBA) μέτρησε 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ 15 είχε ο Γιανγκ και 13 μέτρησε η Στιούαρτ. Από την πλευρά της Νιγηρίας 19 είχε η Αμουκαμάρα, ενώ η Οκόνκο είχε 17 πόντους.

H Τeam USA στοχεύει στο όγδοο σερί χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δείχνοντας πως είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο μπάσκετ γυναικών. Από το 1996 δεν έχει πέσει ποτέ από την πρώτη θέση στο βάθρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα